RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Skandal: BH Airlines sakrio hrvatske simbole sa svojih oznaka na zrakoplovima!

Napisano 11.09.2015. 16:58

Nakon događaja koji se dogodio 05.09.2015. godine prilikom povratka predsjedatelja Predsjedništva BiH, dr. Dragana Čovića iz Kine, kada su pripadnici Čovićevog osiguranja tražili, od pripadnika Granične policije da predsjedatelju Predsjedništva BiH, koji se vraćao iz trodnevnog službenog posjeta osiguraju VIP tretman na Sarajevskom aerodrom.

Vip tretman podrazumjeva da se predsjedatelju kolektivnog šefa države osigura poseban izlaz nakon slijetanja zrakoplova u sarajevsku zračnu luku, što je uobičajna praksa postupanja prema visokim državnim dužnosnicima.

Pripadnik Granične policije ( ime poznato redakciji HMS-) nije, međutim, postupio u skladu s tim zahtijevom, uz opasku „ kako Čović za njega nije nikakav predsjednik", kazao je izvor HMS-a, koji je svijedočio tom neugodnom događaju.

Osim toga slučaja zanimljivo je i da BH Airlines na svojim zrakoplovima ima grb Federacije BiH, ali zanimljivo je da na grbu nedostaje hrvatski grb, što je vidljivo na fotografiji koja se ovih dana pojavila na Facebooku.


Nema komentara

Anketa

Ustavi