RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Mostarski CineStar posljednjih 5 mjeseci posjetilo 127 000 posjetitelja!

Napisano 30.12.2012. 19:37

U prvih pet mjeseci, koliko je prošlo od otvaranja multiplex kina u Mostaru, kroz dvorane CineStara je prodefiliralo 127 000 posjetitelja, što je otprilike oko 25 300 posjetitelja mjesečno, prenosi mostarski internet portal Bljesak.info.

"Ledeno doba 4: Zemlja se trese" u 3D-u je najgledaniji film ove godine u CineStaru Mostar sa 14 500 posjetitelja.

Odlično kino otvaranje imala je domaća komedija "Sonja i bik", koji je drugi po gledanosti film u CineStaru Mostar sa 8 200 posjetitelja u samo mjesec dana.

Treći naslov po posjećenosti je "Vitez tame: Povratak" sa 7000 posjetitelja, dok je najiščekivaniji film ove godine "Sumrak saga: Praskozorje 2. dio" završio na četvrtom mjestu sa 6500 posjetitelja.

Zanimljivo je istaknuti kako je u samo prvom vikendu prikazivanja ovaj film pogledalo 50% od ukupnog broja posjetitelja.

Film koji je ove godine rušio sve rekorde gledanosti "Skyfall" u mostarskom CineStaru je pogledalo tek 3 800 posjetitelja.

Inače, od početka rada CineStar Mostar je prikazao 82 filma, što govori o doista bogatoj ponudi naslova.

"Ja bih od svih izdvojila francuski film "Nedodirljivi", koji je pogledalo 6 000 posjetitelja, što je odlična posjeta budući da se radi o europskom filmu, a ne o holivudskoj produkciji", kazala je Ivana Medić, upraviteljica CineStara Mostar za emisiju Svijet filma RDV-a.

Kada su nobvi naslovi u pitanju, u CineStaru Mostar nas očekuje uzbudljiva i 2013. godina. Kao prvi novitet najavljen je novi animirani dragulj iz tvornice Walt Disney-a "Krš i lom", potom horor triler "Teksaški masakr motornom pilom" u 3 D-u, žestoki krimić o odredu za gangstere "Gansgsterski odred" sa Nickom Nolteom, Seanom Pennom i Emom Stone, film "Nemoguće", snimljen prema istinitoj priči o preživljavanju i sudbini jedne obitelji za vrijeme jedne od najvećih prirodnih katastrofa našega vremena – tsunamija na Tajlandu 2004. sa Naomi Watts i Ewan McGregor, a u CineStar Mostar stiže i nastavak popularnog animiranog filma "Potraga za Nemom".


Nema komentara

Anketa

Ustavi