RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

  • Ukupno registriranih korisnika: 7466
  • Ukupno članaka: 22649
  • Ukupno komentara: 2088
  • Posljednji unos: Pred BiH period poplava i suša
  • Zadnja promjena: 23.03.2018. 23:26

Livanjke osvojile treće mjesto na Memorijalnom turniru ''Davorin Popović Dačo''

Napisano 05.10.2017. 23:07

Košarkašice Livna osvojile se treće mjesto na Memorijalnom turniru ''Davorin Popović Dačo''.

Nakon što su u polufinalu jučer izgubile od ekipe Mladog Krajišnika, košarkašice Livna danas su u meču za treće mjesto bile bolje od tuzlanskog Jedinstva rezultatom 64:58.

Jedinstvo je na ovoj turnir doputovalo u posljednjem trenutku, nakon što je ekipa Vodica iz Hrvatske otkazala sudjelovanje, a trenerica tuzlanskog kolektiva Mara Lakić - Brčaninović nakon utakmice kazala je Feni da nije nezadovoljna izvedbom svojih košarkašica.

- Nismo se pripremali za turnir jer smo dobili poziv na sam dan održavanja manifestacije, ali ne mogu biti nezadovoljna igrom i zalaganjem mojih košarkašica. Došli smo umjesto ekipe Vodica koja je otkazala sudjelovanje, a prihvatili smo sudjelovati jer svi znamo tko je bio Davorin Popović. Ovaj turnir zaslužuje da bude na visokom nivou - kazala je bivša košarkašica i čestitala ekipi Livna na pobjedi.

U finalnom meču sastaju se ekipe domaćina turnira Željezničara i banjalučkog Mladog Krajišnika.

Trinaesti po redu turnir "Davorin Popović Dačo" svake godine organizira Ženski košarkaški klub Željezničar u znak sjećanja na legendarnog sarajevskog sportaša i pjevača grupe "Indexi".


Nema komentara

Anketa

Ustavi