RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

HMNK ”Stolac” osvojio malonogometni turnir Stolac 2014.

Napisano 21.07.2014. 16:26
HMNK ”Stolac”

Na tradicionalnom malonogometnom turniru Stolac 2014. Odigrane su polufinalne utakmice u kojoj su ekipe HMNK “Stolac” i ”Hvidra” Mostar ostvarili plasman u finale. Stočani su pobijedili “Maoles” Mostar rezultatom 3:2, dok su mostarci trijumfirali nad ekipom “Marko Bošković”.

Večer prije Ilindana (19. srpnja, subota) igrano je finale turnira, a momčad HMNK “Stolac” izašla je kao pobjednik nakon izvođenja šesteraca, s tim da je poslije 50 minuta rezultat bio 3:3. Denis Mijatović doveo je Stolac u vodstvo u sedmoj minuti, a dvije minute kasnije Ivan Šutalo je povisio na 2:0. Kada je Mijatović u 22. minuti postigao svoj drugi pogodak, a treći za HMNK Stolac, činilo da je pitanje pobjednika već riješeno. No, samo minutu kasnije Marin Šunjić je smanjio na 3:1. U nastavku Hvidra u samo dvije minute dolazi do poravnanja. Luka Suton je pogodio u 38., a Josip Sesar u 40. minuti susreta. U izvođenju šesteraca istaknuo se vratar malonogometne reprezentacije hrvatske Ivo Jukić koji je zaustavio udarce Josipa Božića i Josipa Sutona i tako svojoj momčadi donio naslov pobjednika.

Momčad Maolesa je u susretu za treće mjesto, nakon izvođenja šesteraca svladala je ekipu Marko Bošković sa 5:4, a poslije regularnog dijela utakmice bilo je 3:3.

Nagrade je uručio načelnik općine Stolac gospodin Stjepan Bošković. Ivo Jukić proglašen je za najboljeg vratara turnira, Darko Raguž je najbolji igrač, dok je titula najboljeg strijelca otišla u ruke Josipa Sesara. U finalu turnira za mlađe kategorije FK Iskra je pobijedila limače HNK Čapljine s 5:1. Prije finalnog ogleda gledatelji su mogli uživati u nastupu stolačkih mažoretkinja.

HMS

 


Nema komentara

Anketa

Ustavi