RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Zajednička druženja nositelja ratnih vojnih odličja HVO-a pokazuju jedinstvo i snagu hrvatskog čovjeka

Napisano 20.10.2011. 19:19

Žepče - Druženje nositelja ratnih odličja HVO-a

Zajednička druženja nositelja ratnih vojnih odličja HVO-a pokazuju jedinstvo i snagu hrvatskog čovjeka

■ Program počeo polaganjem vijenaca na spomen-obilježju
■ Rad predstavnika općinskih udruga ocijenjen je vrlo uspješnim
■ Program je otvorio predsjednik Udruge nositelja ratnih odličja HVO-a ZDŽ-a Dragan Janko predstavivši rad Udruge

Udruga nositelja ratnih odličja HVO-a ZDŽ-a organizirala je u Žepču zajedničko druženje nositelja ratnih odličja HVO-a, na kojem su sudjelovali članovi općinskih udruga iz Žepča, Zavidovića, Maglaja, Usore, Tešnja, Vareša, Kaknja i Zenice. Program je počeo polaganjem vijenaca na središnjem spomen-obilježju Domovinskog rata u Žepču, potom nastavljen održavanjem sportskih nadmetanja članova općinskih udruga u malom nogometu, stolnom tenisu i šahu.

Središnji program održan je u restoranu California Žepče, na kojem su bili predsjednik federalne Udruge nositelja ratnih odličja HVO-a Lazar Martinović, predstavnik Ministarstva za branitelje ZDŽ-a Ilija Zovko, Iva Tadić, izaslanik u Domu naroda Federacije BiH, Pera Mamić, zastupnik u Skupštini ZDŽ-a, općinski načelnik Mato Zovko, predsjednici OO-a HDZ-a BiH Josip Martić i OO-a HDZ-a 1990. Franjo Mostarac, predsjednici općinskih i županijskih udruga HVIDR-e, Udruge obitelji, zatočenih i nestalih branitelja HVO-a, Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata, Hrvatska udruga logoraša Domovinskog rata u Bosni i Hercegovini i Udruge „Anto Bruno Bušić“ Žepče.

Program je otvorio predsjednik Udruge nositelja ratnih odličja HVO-a ZDŽ-a Dragan Janko, koji je predstavio dosadašnji rad i aktivnosti Udruge, ali i planove koji se imaju realizirati u budućnosti. Pohvalio je rad predstavnika općinskih udruga nositelja ratnih odličja, te im uručio prigodne darove. Naglasio je važnost zajedničkih druženja koji pokazuju jedinstvo i snagu hrvatskog čovjeka.

| VL | HB.org |


Nema komentara

Anketa

Ustavi