RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Apel za pomoć obitelji Marjanović iz Busovače

Napisano 07.08.2012. 10:41

Apel za pomoć obitelji Marjanović iz Busovače

U ponedjeljak 01. kolovoza 2012 godine planula je vatra na obiteljskom imanju Pere Marijanovića iz Donje Rovne nedaleko od Busovače.

Busovački vatrogasci nisu uspjeli ugasiti požar prvenstveno zbog jake vatre, tako da se nisu mogli približiti gorućem objektu. Šteta nastala požarom je ogromna, izgorjela je štala za ovce, stolarska radnja, velika štala za krave, garaža za auto te ostali prateći objekti. Kako saznajemo od vlasnika navedenog imanja, šteta se procjenjuje na oko 100 000 KM. A tolikoj šteti je pridonijelo izgaranje stolarskih strojeva, od kojih je ova obitelj zarađivala kruh. Samoj obitelji ostala je malena obiteljska kuća u kojoj nema mjesta za životinje koje ova obitelj posjeduje.

Ovim putem Fondacija Kairos poziva sve ljude dobrog srca da pomognu ovoj sedmeročlanoj obitelji. Obitelji je dobrodošla svaka pomoć, a trenutno je najvažnije da se osigura siguran smještaj za životinje te da obitelj „stane na noge“!

Stoga još jednom molimo da se svi dobri ljudi, također i poduzeća koja se bave građevinom pomognu bar u građevnom materijalu kako bi obitelj što prije osigurala egzistenciju kao i druga koja su u mogućnosti, odazovu apelu za pomoć. Oni koji žele obitelji pomoći novčanim sredstvima to mogu uraditi putem uplata na žiro-račune.

Žiralni način pomoći:

Za uplate iz BiH:
Ime i prezime: Pero Marijanović
Broj žiro računa: 3061153801191341

Za uplate iz inozemstva, devizni podaci:
IBAN: BA393060282573515395
Swift code bank: HAABBA22
Partija: 25735153
Banka: Hypo Alpe Adria Bank

► Također, svi oni koji su željni da pomognu na neki drugi način, to mogu uraditi tako da kontaktiraju gospodina Peru na broj telefona: 063/865 430.

| Centralna.ba |


Nema komentara

Anketa

Ustavi