RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Humanitarni koncert za Marka Misira

Napisano 16.07.2011. 12:00
Marko Misir

Mjesna zajednica Sovići Gornji organizira humanitarni koncert za Marka Misira iz Sovića koji ima šest godina i boluje od cerebralne paralize . Koncert će biti održan na malonogometnom igralištu u Sovićima Gornjim (Dom Lukovac) 21. srpnja s početkom u 20:30h a nastupit će Jasmin Stavros, Josip Ivančić, Klapa Bratovština, Sinergija, Klapa Sveti Florijan, Mario Brkić, Ivica Bago a očekuju se i mnogi drugi izvođači. Dođite u što većem broju. Pomoći možemo slanjem sms-a na broj 063 88873

Obraćam vam se sa žarkom molbom za pomoć. Zovem se Marko Misir i imam šest godina. Rođen sam sam sa 6. mjeseci, a u mojoj prvoj godini tvrdili su da bolujem od celebralne paralize (diparesis spastica).

Od svoja dva mjeseca krenuo sam na vježbe i idem redovno. Sa četri godine imao sam operaciju tetiva u Zagrebu na Šalati ali ta operacija nije uspjela. Lječnici mi u BiH i Hrvatskoj nisu davali nikakvu nadu da ću prohodati.Čuli smo za kliniku u Njemačkoj i odvezli smo ga prije 20 mjeseci. Lječnici u toj klinici su dijagnozirali da postoje velike šanse da će prohodati za početak uz pomoć ortopedskih pomagala (ortoza).

Marko je počeo šetatati sam ali i dalje su mi potrebne ortoze da se tetive nebi ponovno skupljale. Ovakav način liječenja je skup i mi roditelji nismo u mogućnosti platiti. Moja mama Katica, tata Ivica i brat Ivan me jako vole, a i ja imam veliku želju da mogu hodati i igrati se sa svojim prijateljima. Zato vas molim da pomognete, a Vama dragi Bog podari zdravlje.

Oni koji to imaju (zdravlje) nisu ni sami svjesni koje je to bogastvo. Od mene veliko HVALA! a od Boga Vam plaća za Vaša dobra djela.

Vaš Marko Misir
iz Sovića


Sms humanitarni broj: 06388873
Novčane priloge možete uplatiti na ime Katica Misir
Unicredit banka uplate u KM:
3381402502720379
Uplata u devizama: Unikredit Bank d.d.
Swift: UNCRBA 22
Iban:BA393381404052623

Facebook grupa: Potpora Marku Misiru


Nema komentara

Anketa

Ustavi