RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Stolac - Bolesnome dječaku Ivanu Prci koji je izgubio majku potrebna je velika pomoć

Napisano 23.01.2012. 09:43

Stolac - Bolesnome dječaku Ivanu Prci koji je izgubio majku potrebna je velika pomoć

Majka Nediljka Prce, u komi, dok je umirala, zvala svoga bolesnog dječaka

Prije dvadeset dana umrla je i Ivanova majka Nediljka, otac Dobroslav pokušava pomoći svom sinu, no sve je to na kapaljku

Za bolesnoga dječaka Ivana Prcu iz Bivoljega brda kod Stoca brine se njegov otac Dobroslav, drži ga u naručju, priča, hrani, bori se za sina koji ne može stati na noge, ni pričati. Kako se za malo vremena život promijenio. Nekada je bilo smijeha, veselja, radosti i nade. Danas više nema supruge i majke, žene koja se uvijek nadala i vjerovala. Nediljka je zaboravila upozorenja, na što su joj napomenuli liječnici kako ne smije razmišljati o trudnoći i porodu. Trudna majka prebačena je iz Mostara u Petrovu bolnicu u Zagreb. Porod je krenuo prije sedmog mjeseca. Pala je u komu, a i Ivana su reanimirali. Obitelj je uživala do sedmog mjeseca, kada su liječnici rekli kako Ivano ima velikih problema, cerebralnu paralizu sa zaostacima u motoričkoj funkciji, a uslijed visokih temperatura Ivanu se javljaju epileptični napadaji. Prije dvadeset dana umrla je i Ivanova majka Nediljka.

Dobroslav pokušava pomoći svom sinu, no sve je to na kapaljku. Tko će brinuti za njega kako bi otac tražio kruha. Vjerujemo da će ruke raširiti časna sestra Kruna u Svetoj obitelji, koja je zagrlila toliko nježnih lica.

Pomoć

Za pomoć bolesnome dječaku Ivanu otvoreni su računi za uplatu u Raiffeisen Bank d.d. BiH.
Broj računa: 092019552-6
Tras. br. 1610200000000098

| VL | HB.org |


Nema komentara

Anketa

Ustavi