RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

VIDEO: Admiral Davor Domazet Lošo "Hrvatski domovinski rat 1991.-1995. - strateški pogled"

Napisano 10.03.2011. 11:50

Donosimo vam video sa tribine koju je organizirao Zavičajni klub hercegovačkih studenata, a na kojoj smo imali priliku poslušali predstavljanje knjige "Hrvatski Domovinski rat 1991.-1995. - strateški pogled", admirala Davora Domazeta-Loše.

Tribinu je moderirao Ante Boras, a posjećenost u kinu "Forum" u sklopu studentskog doma "Stjepan Radić" je bila jako velika. Sama knjiga otkriva dosta informacija s kojima nije previše upoznata šira javnost, i kao takva daje jedan potpuno drugačiji pogled na ratna zbivanja na našim prostorima. Admiral se dotakao i velikog broja tema o kojima se ne raspravlja u javnosti, počevši od suđenja generalima, pa sve do današnjih prosvjeda.
Nadamo se da će vam se svidjeti tribina, a ujedno i zainteresirati za sljedeće tribine, kao i projekte koje organizira Zavičajni klub hercegovačkih studenata.


Admiralu Domazet i organizaciji ove Tribine,
Hvala vam na ovoj vrlo zanimljivoj i vrijednoj Tribini Admirala Davora Domazeta Loše "Hrvatski domovinski rat 1991.-1995. - strateški pogled", koja puno toga obuhvaća, ako ne i sve, što se dešavalo i dešava na ovim našim, krvlju nalivenim i strateški vrlo važnim prostorima!
U svakom slučaju treba imati ovu knjigu, tj. ovaj dokument, koji će nam pomoći sačuvati naš hrvatski identitet, a onda i naše domovine RH i Herceg Bosnu.

Autor: MIR | Napisano 10.03.2011. | (117) Sviđa mi se Ne sviđa mi se(31)

Svaka cast gospodinu, predavanje za pohvalit. Zelio bi u vidu ovoga predavanja da komentiram svoje misljenje uvezi treceg entiteta. Zasto da dadnemo Jajce, Bugojno, Travnik veliki dio Posavine za par kantona u Hercegovini koji i onako pripadaju Hrvatskom narodu. Trebamo da se borimo za citavu Bosnu, jer ona kao sto vidite na karti strateski je dio Hrvatskog teritorija sa centrom oko Travnika. Nebi trebali da padamo na neke fore, dugorocno republika srpska je neodrziva, mi moramo na inteligentan nacin rjesiti probleme sa Bosnjacima. Granice tog treceg entiteta cinit ce dugo vrjeme granice utjecaja na ovom podrucju.

Autor: Balduin II | Napisano 11.03.2011. | (80) Sviđa mi se Ne sviđa mi se(46)

Anketa

Ustavi