RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

MO-Studenti forum: Kako smo nastali?

Napisano 10.02.2013. 00:01

Danas donosimo članak s bloga http://blog.mostudenti-forum.info/.

 

Na jednoj popodnevnoj kavici, u sasvim običnoj raspravi koja se svodila na temu studentskog života u Mostaru, rodila se ideja o ovom našem forumu.

Razmatrajući ideju foruma kao mjesta gdje se studenti međusobno pomažu, informiraju, te organiziraju različite provode, odlučujemo se na otvorenje i nazivamo ga jednostavno Mo Studenti Forum.
Prvi forum Sveučilišta u Mostaru www.mostudenti-forum.info otvoren je u svibnju 2012. godine.
Iako je forum bio nepoznat, zabilježili smo pozamašan broj registriranih korisnika. Nakon nekog vremena forum su zahvatile tehničke poteškoće,što dovodi do privremenog gašenja.

Zatvaranje foruma nije ugasilo želju za ponovnim pokretanjem ideje.
Uz puno truda i želje forum ponovno stavljamo u funkciju 22.prosinca 2012. godine. Od tada forum se postupno razvija i kontstantno raste broj njegovih članova.
Veliki doprinos forumu daju portali HercegBosna.org i Pogled.ba objavom članaka o otvorenju foruma. Zahvaljući njima broj registriranih korisnika se svakodnevno povećava i tako se polako približava svom cilju da postane jedno veliko internet okupljalište studenata Sveučilišta u Mostaru. U ovom trenutku forum je dostigao brojku od 135 članova, a u našoj download bazi se nalaze 84 materijala za učenje.

Ovim putem pozivamo sve studente da se registriraju na naš forum www.mostudenti-forum.info, i na taj način podrže rad prvog mostarskog studentskog foruma, i naravno da nam šalju skripte na naš mail [email protected].


Nema komentara

Anketa

Ustavi