RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

HSP dr. Ante Starčević: Tuđinac će nam biti gospodar sve dok se narod ne osvijesti

Napisano 21.08.2014. 10:57
HSP dr. Ante Starčević

Izborni stožer HSP dr. Ante Starčević BiH za Hercegovačko-neretvansku županiju održao je redovnu sjednicu u Čapljini na kojoj je predsjednik izbornog stožera Željko Marić istaknuo opredjeljenje pravaša za poštene i transparentne izbore u Bosni i Hercegovini, a što se posebno odnosi na rad biračkih odbora koji imaju ključnu ulogu u izbornom procesu, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

HSP dr. Ante Starčević BiH ističe kako je stranka poštivanja prava svakog pojedinca da bira i bude biran na jednakim osnovama i bez utjecaja raznih manipulacija kojima određene političke opcije žele doći do pozicija koje im ne pripadaju.

-Učenje dr. Ante Starčevića počiva na jasnim načelima koja kažu da među Hrvatima ne smije biti nepravde, jer tuđinac će nam biti gospodar sve dok se narod ne osvijesti.Pomirimo se, pobratimimoo i zauzmimo se za pravo svih Hrvata u BiH kako bi živjeli u slobodi, jednakosti i bratstvu, navodi se u priopćenju HSP AS.

HSP dr. Ante Starčević BiH u izbornoj kampanji se neće služiti lažnim obećanjima i podmetanjima, ali će, kako ističu, u svakom trenutku biti spremni na pozitivnu kritiku i prijedloge rješenja za izlazak iz krize u kojem se današnje društvo nalazi.

HMS


Nema komentara

Anketa

Ustavi