RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Produljen moratorij na zapošljavanje državnih službenika i namještenika

Napisano 27.08.2015. 21:27

S ciljem ostvarivanja daljnjih ušteda u proračunu FBiH, Vlada Federacije BiH danas je donijela zaključak kojim produžava trajanje moratorija na nova zapošljavanja državnih službenika i namještenika.

Na ovaj način je obustava natječajnih procedura s prethodno utvrđenog 1. rujna 2015. godine produljeno do 31. prosinca 2015. godine.

Formirana je i radna grupa sa zadatkom da istovremeno ubrzano radi na pripremi radnih tekstova Zakona o državnoj službi FBiH i Zakona o namještenicima u organima državne službe FBiH.

Vlada FBiH na sjednici je usvojila i izvješće o radu Fondacije za izdavaštvo i Fondacije za bibliotečnu djelatnost za 2014. godinu.

Usvojena je i informacija Federalnog zavoda za poljoprivredu Sarajevo o očekivanom urodu od oko 20 tona jabuka na oglednom poligonu Butmir, priopćio je Ured za odnose s javnošću Vlade FBiH.

Federalna ministarstva zdravstva, rada i socijalne politike, obrazovanja i znanosti, te unutarnjih poslova Vlada je zadužila da u roku od sedam dana, premijeru FBiH dostave prijedlog liste institucija socijalne zaštite kojima bi ovaj urod jabuka mogao biti isporučen.


Nema komentara

Anketa

Ustavi