RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Sveučilište u Mostaru: Raspisani studentski izbori

Napisano 29.10.2014. 17:00

Izbori za predstavnika godina, zamjenika predstavnika te predsjednika studentskoga zbora fakulteta Sveučilišta u Mostaru održat će se 5. studenoga.

Kako je priopćeno iz Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru, studenti koji se žele kandidirati za navedene funkcije, dužni su u uredu Zbora preuzeti prijavni obrazac te na njemu ispuniti listu s oznakom za kandidaturu za predstavnika godine ili zamjenika godine, a ako se žele kandidirati za predsjednika studentskoga zbora fakulteta, potrebno je i to naglasiti u prijavi. Također, prijavni obrazac mora sadržavati i najmanje 1 posto potpisa studenata godine za koju se kandidat prijavljuje.

Prijave se primaju do 3. studenoga.

Izbori, 5. studenoga, trajat će od 9 do 13 sati na svim fakultetima. Nakon izbora za predstavnike po fakultetima izabrani predsjednici i dopredsjednici biraju predsjednika Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru.

Pozivaju se svi studenti Sveučilišta u Mostaru da se aktiviraju i kandidiraju na sljedećim izborima kao i da izađu na izbore i podrže nekog od kandidata, stoji u priopćenju.


Nema komentara

Anketa

Ustavi