RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Energetski summit 15. i 16. travnja u Neumu

Napisano 03.04.2015. 21:39

U Neumu će 15. i 16. travnja biti održan Prvi energetski summit u BiH u organizaciji projekta Investiranje u sektor energije Američke agencije za međunarodni razvoj.

Iz USAID-a je priopćeno da su reforma energetskog sektora, korištenje obnovljivih izvora energije, energetska efikasnost i liberalizacija tržišta električnom energijom teme koje će u sljedećem razdoblju biti aktualne za cjelokupnu društvenu zajednicu u BiH.

U priopćenju je istaknuto da reforma energetskog sektora podrazumijeva sudjelovanje znatnog broja institucija vlasti, agencija, velikih, srednjih i malih proizvođača, investitora, nevladinih organizacija, stručnjaka različitih profila i predstavnika medija.

Nazočnost na summitu najavili su predstavnici najvažnijih sudionika u energetskom sektoru u BiH, a otvorit će ge veleposlanik SAD-a u BiH Morin Kormak i predstavnici vlasti i komisija za energiju u BiH, pišu Nezavisne novine.

Prvi energetski summit u BiH bit će održan pod pokroviteljstvom Regulatorne komisije za električnu energiju BiH, Regulatorne komisije za energetiku Republike Srpske i Regulatorne komisije za energiju u Federaciji BiH.

 


Nema komentara

Anketa

Ustavi