RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Milanović: Utvrditi činjenice o slučaju 'Lovrić Merzel'

Napisano 04.02.2014. 18:23
Milanović: Utvrditi činjenice o slučaju \'Lovrić Merzel\'

Premijer RH Zoran Milanović izjavio je danas kako će u slučaju županice Marine Lovrić Merzel trebati utvrditi činjenice nakon čega će se znati je li u ozbiljnom problemu županica Merzel ili osoba koja je optužuje za kriminal.

"Čuo sam se s njom. Tu je netko u ozbiljnom problemu. Ili ona ili osoba koja je optužuje za ozbiljan kriminal. Tu se radi o optužbi za pustošenje županijskog proračuna", rekao je Milanović.

Ako je dio toga istina, ili sve, naglašava premijer, županica je u ozbiljnom problemu. "Trebat će vremena da se to utvrdi. A ako nije istina, onda je problem druge vrste - da mene netko tako optužuje, preko toga ne bih prešao ravnodušno", dodao je.

Jasmina Jovev, bivša predstojnica kabineta županice Lovrić Merzel, optužila je u HTV-ovoj emisiji Nedjeljom u 2 županicu da je naređivala lažiranje računa i novac koristila za osobne i stranačke svrhe.

Milanović je za Jovev rekao da je riječ o osobi čiji je posao u kampanji HDZ-a bio da Marina Lovrić Merzel ostane bez posla, odnosno više ne bude županica. Protiv Jovev, podsjetio je, zbog toga je i pokrenut postupak za tešku povredu dužnosti.

Upitan o tome je li mu Linić dao mandat na raspolaganje i uživa li njegovo povjerenje, rekao je da je o tome već rekao sve prije nekoliko dana u intervjuu za Novu TV i jučer u Dubrovniku.

"Ministar može dati ostavku. Nije ju dao, niti sam to od njega tražio. I idemo raditi dalje", rekao je Milanović.

Bljesak 


Nema komentara

Anketa

Ustavi