RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Košarkaško čudo u Širokom!

Napisano 17.10.2010. 06:14
HKK Široki - Partizan

Podmlađena momčad Širokog Brijega uspjela je pobjediti velikog Partizana u večerašnjem susretu 3 kola NLB lige. Nakon dva poraza u prvim kolima nitko nije vjerovao da se momčad Ivana Velića može vratiti protiv ovakve momčadi kakva je Partizan.

Međutim trener je vjerovao u svoju momčad i to je ponavljao pred sam meč kuražeći svoje mlade pulene. Izgleda da se hrabar pristup na koncu isplatio jer je poznato da Partizan igra izuzetno agresivnu košarku koju ne mogu pratiti niti velike europske momčadi o čemu svjedoče uspjesi beograđana iz godine u godinu u najelitnijem košarkaškom natjecanju starog kontinenta. Tijekom cjelog susreta Široki je imao premoć i odigrao zbilja vrhunski na nivou velikih europskih momčadi. Mladi igrači Širokog su uspjeli preuzet odgovornost i svoju igru ubacit u višu brzinu s jakim protokom lopte.

Bez istaknutih pretjeranih velikih zvijezda momčad širokog je okrenuta prema visokoj rotaciji igrača što se pokazalo kao dobra taktička zamisao trenera Velića. Pobjediti ovakav agresivan Partizan koji doslovno ritmom melje protivnike je dokaz kako se u susjednom Širokom Brijegu radi na najvećoj mogućoj razini. To je ujedno i veliki podstrek za ovu podmlađenu momčad Širokobriježana i poziv svima u Hercegovini da kad je košarka u pitanju ne trebaju ići daleko da bi se nauživali ovog sporta. Konačni ishod glasio je 86:79 za domaćina!


Nema komentara

Anketa

Ustavi