RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Agape pokreće humanitarnu akciju "Izgradimo dom obitelji Grbavac"

Napisano 03.04.2015. 21:47

Od samog početka realiziranja ideje o humanitarnoj akciji Reakcija, za pomoć socijalno ugroženima u našoj općini, posebno nam se u srca urezala težina uvjeta u kojima živi obitelj Grbavac - braća Stjepan (40) i Vedran (30), i otac Ante (70) iz Graba kod Ljubuškog.

Iz godine u godinu u ovom domu naišli smo samo na pogoršanja – svih uvjeta života. Zdravstveno stanje svakog od troje članova obitelji se pogoršava proporcionalno rastu volje za životom. Povijest ove obitelji popraćena je mnogobrojnim tragedijama koje su vrlo vjerojatno uzrok lakših i težih psihičkih poremećaja kod svih troje.

Budući da prostorije u kojima borave nisu pogodne za život te su u jako ruševnom stanju (što ovu obitelj čini beskućnicima u vlastitom dvorištu!) odlučili smo pokrenuti humanitarnu akciju za izgradnju prostorija u kojem će ovo troje naših sugrađana napokon imati uvjete za dostojan život.

Pokrećemo dvomjesečnu akciju prikupljanja sredstava za izgradnju dvije prostorije (spavaonica i kuhinja), čiji namještaj također namjeravamo s vremenom prikupiti od građana Ljubuškog.

Stjepan je trenutno hospitaliziran u Mostaru zbog otežanog zdravstvenog stanja, no očekuje skori povratak kući (ako se tako mogu nazvati uvjeti u kojima ova obitelj živi).

Radujemo se što možemo pokrenuti ovu akciju na mnoge molbe Stjepanovih prijatelja i poznanika koji su ganuti uvjetima u kojima živi ova nesretna obitelj.

Pozivom na sljedeći broj donirate 2KM za pomoć obitelji Grbavac. Broj mogu pozivati samo korisnici pokretne i nepokretne HT Eronet mreže : 092 890 850

Isključivo za ovu akciju Udruga mladih „Agape“ je otvorila poseban podračun za sve one dobrog srca koji žele pomoći obitelj Grbavac.

 

Broj transakcijskog podračuna kod Unicredit banke:

3381602285563074 - za konvertibilne marke

Za uplate iz inozemstva:

SWIFT: UNCRBA 22

IBAN: BA39 3381 6048 8556 4460


Nema komentara

Anketa

Ustavi