RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

KŠC “Sveti Pavao” iz Zenice u akciji

Napisano 24.12.2010. 01:24
Veronika Bundić

Na koncertu “U susret Božiću” prikupljeno je 2300 KM za liječenje Marka Puškara, a posjetitelje je, svojim nastupom, oduševila 10-godišnja pijanistica Veronika Bundić iz Breze

U organizaciji učenika i djelatnika KŠC “Sveti Pavao” u Zenici tijekom Adventa organizirana je humanitarna akcija prikupljanja novca za liječenje jednogodišnjeg dječaka Marka Puškara iz Brestovskog kod Kiseljaka koji je otišao na transplataciju jetre u Beč. Učenici su uz pomoć svojih nastavnika, na humanitarnom adventskom koncertu “U susret Božiću”, koji je već postao tradicionalan, prikupili nešto više od 2300 KM.

“Ovim humanitarnim koncertom nastojalo se potaknuti dobre ljude da i dalje čine dobro a i one kojima je dobrota stran pojam, barem potaknuti na razmišljanje o opće ljudskim vrijednostima”, kaže don Anto Ledić, ravnatelj KŠC-a.

Na koncertu koji je oduševio brojne posjetitelje, najveću je pozornost privukla  Veronika Bundić, mlada pijanistica  iz Breze. Iako joj je tek deset godina života ostvarila je svoj prvi san, svirala je humanitarno i pomagla spašavanju jednog nevinog života. Veronika pohađa peti razred osnovne i četvrti  glazbene škole. Posjetitelji koncerta uvjerili su se kako se radi o  vrsnoj glazbenici koja je bez poteškoća savladala vrlo zahtjevna dijela klasične glazbe.

Artinfo


Nema komentara

Anketa

Ustavi