RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Pomozimo Marijanu Oršoliću - Mijanu

Napisano 17.10.2012. 17:09
Marijan Oršolić

Trenutno se nalazi u bolnici u Zagrebu na postoperativnoj njezi. Mijan je član nogometnog kluba "Sloga" i KUD-a "Kralj Tomislav". Njegov doprinos zajednici nije ostao nezapažen. Nakon vijesti o osobnoj tragediji spontano se rodila ideja za održavanje humanitarnog koncerta u organizaciji Nogometnog kluba, KUD-a, zaklade "Terra Tolis", udruga i sekcija koje djeluju na području Tolise kao i mnogih drugih koji će svojim radom i doprinosima omogućiti održavanje koncerta.

Za uplate iz inozemstva:

Primatelj: Zaklada Terra Tolis
Banka: UniCredit Banka BiH
SWIFT: UNCRBA 22
IBAN: BA393381804849392471

U subotu, 20.10.2012. s početkom u 20 sati, u svečanoj dvorani Dvor u Tolisi, održat će se humanitarni koncert. Cilj je prikupiti sredstva za pomoć mladom Marijanu Oršoliću - Mijanu za borbu protiv zlokobne bolesti - karcinoma.

Sudjelovanje na koncertu dosad su potvrdili Drale, KUD "Kralj Tomislav", školska folklorna skupina, grupa D&S, Mario i Kićo Makarića, Čarobni bend...

Tijekom trajanja koncerta bit će organizirana i tombola u cilju skupljanja sredstava za pomoć u liječenju mladog Marijana.

Svoj doprinos možete dati i pozivom na telefonski broj 092880823. Cijena poziva je 1KM +PDV.

Sve vas pozivamo da dođete u subotu u Dvor, da zovete na humanitarni broj i na taj način uz materijalnu pomoć Marijanu i njegovoj obitelji date i moralnu podršku u njihovoj borbi za Marijanov oporavak i povratak u svakodnevnicu.

Marijane nisi sam, uz tebe su kolege, prijatelji, sumještani...

Marijan Oršolić

Tolisa.Info i HercegBosna.org

 


Nema komentara

Anketa

Ustavi