RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Marksist ĐURO (Mato) KESIĆ zvani POLE je “prljavac” iz Domaljevca-Šamca

Napisano 25.09.2010. 06:19

Iza portala Domaljevac, E-Posavina i lista Posavina stoji jedna te ista osoba.


Tko je “pravac” iz Domaljevca-Šamca koji je silno motiviran za vođenje prljave kampanje i nad čijim se tekstovima zgraža cijela Posavina?

Portal www.provjereno.org došao je do identiteta ovog “prljavca”. Riječ je o ĐURi (Mato) Kesić zvani POLE. Pole je rođen 1957. godine u Domaljevcu. Osnovnu školu završio u Domaljevcu. Pole je završio gimnaziju završio u Orašju i nećete vjerovati ovaj čovjek koji drži lekcije po portalima je izgubio jednu godinu tj. Propao. E moj Pole.

Kako to doliči ideologiji marksizma Pole je studirao u Beogradu (a ne u Zagrebu) na Fakultetu političkih nauka - smjer: nastavni, zanimanje: Profesor marksizma i socijalističkog samoupravljanja. Kao loš student Pole nikada nije mogao raditi u nastavi (kao professor. odmah po završetku fakulteta zaposlen "u struci" kao savjetnik u STAKLENICIMA Domaljevac

Oženjen Snežanom (diplomirana pravnica iz Crnjelova kod Bijeljine, Srpkinja po nacionalnosti), ima dvoje djece Risto (po puncu koji mu je za uzvrat kupio u to vrijeme novi auto) i Svetlana (djeca su sasvim OK)

U bivšoj državi visokopozicionirani općinski kadar SKJ s perspektivom napredovanja u Partiji. Za vrijeme rata pobjegao u Minhen kod punca Riste i nije dolazio do kraja rata (čak niti na sahranu kada mu je, kao vojnik HVO-a iz 104. brigade, poginuo brat)

Zaposlen u privatnom trgovačko (trgovina na malo i veliko) - proizvodnom (proizvodnja vode za piće) poduzeću Yimor d.o.o. Domaljevac (ovo poduzeće, tj. vlasnici su najveći protivnici HDZ BiH jer su jednog od vlasnika ubili Srbi u Bosanskom Šamcu na početku rata. Sam je ostao u Šamcu jer "neće njemu Srbi ništa - to su njegovi prijatelji" - ovaj čovjek je bio veliki prijatelj i uzor našem POLETU!

Pole je blizak svakakvim opcijama: SKJ, NHI, Lijanovići, HDZ1990, a sada je predsjednik OO novoformirane Posavske stranke i pozicioniran je na 9. mjestu za Skupštinu Županije Posavske (ako ovakav čovjek prođe ...).

Ostao je komunista u duši i srcu!

Sudjelovao je na svim izborima poslije rata, uključujući i zadnje izbore za Vijeće mjesne zajednice Domaljevac i na svim izborima je bio veliki GUBITNIK!

2008., na lokalnim izborima, bio je neovisni kandidat za načelnika općine Domaljevac - Šamac ali je, nekoliko dana prije izbora, na javnom skupu HDZ1990 odustao od kandidature u korist kandidata HDZ1990 (Željko Josić, sadašnji načelnik općine Domaljevac - Šamac) koji mu je nakon izbora zaposlio suprugu Snežanu na mjesto Šefa službe za pravne poslove i branitelje (kasnije je načelnik branitelje prebacio u novu službu - zbog reakcije građana - koja još uvijek nema šefa)

Pole sudjeluje i u tekstovima na www.e-posavina.com pod pseudonimom Dean Rant, a ovdje su još aktivno uključeni i Slavo Kukić (također profesor marksizma- opaska urednika HB.org), "fra" Petar Jeleč, ...

Poletov kum je Jago Đukić iz Domaljevca (jedini iz grupe koji je oženjen Hrvaticom) - čovjek kojemu se nedavno udavala kći i dok je bilo vjenčanje u crkvi on i kum Pole su pripremali vatromet kako ne bi morali ući u crkvu

Đuro Kesić Pole je Hrvat po rođenju, komunist po uvjerenju, lažni demokrata, kvazi - pisac i osvjedočeni hrvatomrzac.

provjereno.org

 


Ispiši
Ocijeni: 3.3
12302 pregleda

Nema komentara

Anketa

Ustavi