RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Beljak: BiH kakvu zagovara Izetbegović ne žele ni Srbi, ni Hrvati, a vjerujem niti Bošnjaci

Napisano 04.02.2018. 23:34

Nastavljaju se reakcije na gostovanje bošnjačkog člana Predsjedništva BiH u emisiji Nedjeljom u 2.

Predsjednik HSS-a u svojoj objavni na društvenim mrežama je rekao sljedeće o Izetbegovićevom gostovanju na HRT-u:

"Već dugo nisam bio toliko razočaran i ljut zbog sramotnih, nacionalističkih, uvredljivih i bahatih izjava jednog stranog političara, kao što sam nakon današnje emisije Nedjeljom u 2.

Po Izetbegoviću, Hrvatima u BiH ne treba niti TV na hrvatskom jeziku niti pravo da sami izabiru svoje predstavnike u Predsjedništvo BiH, a osnivanje hrvatskog (trećeg) entiteta bilo bi ravno veleizdaji i izazvalo novi rat. Prema njegovim riječima, čak ni hrvatske žrtve nisu mjerljive sa žrtvama Bošnjaka!

Ne znam je li Bakir svjestan da ovakvu Bosnu i Hercegovinu kakvu on zagovara ne žele niti Srbi niti Hrvati, a uvjeren sam da je ne želi niti većina Bošnjaka. 

Jedino mu priznajem da je hrabar kad usred Zagreba docira cijeloj Hrvatskoj kako i na koji način smije brinuti za Hrvate u BiH ili kako smijemo graditi Pelješki most. 

Hrvatska vanjska politika je razlog što se baš svaka susjedna zemlja postavlja prema nama na ovakav način. Svi naši susjedi imaju neke saveznike, neke Berline, Moskve ili Carigrade iza sebe, a mi očito kao država nemamo nikoga." - zaključio je Krešo Beljak.


Nema komentara

Anketa

Ustavi