RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Borjana Krišto boravila u Stocu

Napisano 03.09.2010. 21:22

Kandidatkinja HDZ BiH za hrvatskog člana Predsjedništva BiH Borjana Krišto posjetila je u četvrtak, 2. rujna 2010. godine, općinu Stolac. Tijekom posjeta općini Stolac kandidatkinja HDZ BiH za hrvatskog člana Predsjedništva BiH Borjana Krišto je razgovarala s načelnikom općine Stolac Stjepanom Boškovićem, predsjednikom Općinske organizacije HDZ BiH dr. Mladenom Boškovićem, zatim s članovima Mladeži HDZ BiH OO Stolac i Zajednice žena HDZ BiH Kraljica Katarina Kosača iz Stoca te članovima udruga proisteklih iz Domovinskog rata. 

Uz zahvalu na toploj dobrodošlici, predsjednica Krišto je ovom prilikom istaknula kako je spomenik poginulim braniteljima HVO-a u Stocu, na kojem je položila vijenac, dužnost, obveza i odgovornost prema poginulim hrvatskim braniteljima koji su zaslužni što danas baštinimo slobodu, te je dodala kako je spomenik trajno sjećanje na našu povijest, očuvanje slobode i jednakopravnost hrvatskoga naroda. 

Predsjednica Krišto je također posjetila Dom zdravlja u Stocu i popila kavu s građanima koji su joj poželjeli uspješnu kampanju i obećali da će je podržati na predstojećim Općim izborima 3. listopada na kojima je Borjana Krišto kandidatkinja HDZ BiH za hrvatskog člana Predsjedništva BiH.


Nema komentara

Anketa

Ustavi