RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Budimirova stranka: Glas za Martina Raguža je glas za Dragana Čovića

Napisano 25.08.2014. 19:10
Živko Budimir - Martin Raguž

Stranka pravde i povjerenja (SPP) održala je sjednicu Glavnog odbora u Tuzli kojoj je nazočilo svih sedamdeset članova tog tijela, kao i predsjednik SPP-a i Federacije BiH Živko Budimir, priopćeno je iz te stranke.

Na sastanku je bilo riječi o predstojećim općim izborima u BiH te o političkoj analizi aktualnih problema u državi, a posebice u Federaciji BiH.

Na sjednici je, kako se navodi, prezentirano istraživanje javnog mnijenja koje je radio call centar Ureda za odnose s javnošću SPP-a na 2.516 ispitanika.

Prema tom istraživanju za hrvatskog člana Predsjedništva BiH trenutačno vodi u 25 općina i deset županija Federacije BiH predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović, drugi je predsjednik SPP-a Živko Budimir , a treći predsjednik HDZ-a 1990 Martin Raguž.

- S obzirom da Živko Budimir ima najveću potporu kandidata oporbenih stranaka i lista, očekuje se od svih onih glasača koji žele promjene i višegodišnje vlasti HDZ-a BiH i predsjednika Čoviča da glasuju za predsjednika Budimira. Također, s obzirom na izborne rezultate, glas za Martina Raguža i Antu Popovića je faktično glas za Dragana Čovića, navodi se u priopćenju.

Na sastanku su, kako se navodi, istaknuti pokazatelji i statističke analize koje govore o dobrom radu i mišljenju javnosti o aktivnostima SPP-a i posebice njegovim javnim istupima u kojima detektiraju i predlažu adekvatne mjere za bolesno bodanskohercegovačko društvo i državu.

U priopćenju se, uz ostalo, ističe i kako je dogovoren kalendar aktivnosti kroz cijelo predizborno razdoblje te kako će SPP kroz Koaliciju "Zajedno za promjene" održati preko 150 javnih tribina i predizbornih skupova na području cijele BiH.

Fena

 


Nema komentara

Anketa

Ustavi