RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Čović: Bez otvaranja novih radnih mjesta ne možemo riješiti problem Hrvata u BiH

Napisano 12.09.2014. 17:05
Dragan Čović

Predsjednik HDZ-a i HNS-a BiH dr. Dragan Čović za vrijeme boravka na Kupresu, pred službeno otvaranje izborne kampanje susreo se s gospodarstvenicima Hercegbosanske županije, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Ovim susretom Čović je zaokružio posjet gospodarstvenicima iz svih regija BiH.

Jedna od točaka kojim će se HDZ baviti u kampanji upravo je gospodarstvo. Gospodarstvo je pokretač svih procesa, i ono treba zauzeti posebno mjesto, istaknuo je  Čović na sinoćnjem sastanku, te naglasio, „Bez razvoja gospodarstva i otvaranja novih radnih mjesta mi ne možemo riješiti naš ključni problem, problem Hrvata u BiH“.

„Sve ove sastanke, počevši od Hercegovine, Srednje Bosne pa Posavine i večeras ovdje s vama u Hercegbosanskoj županiji radimo iz razloga što upravo od vas gospodarstvenika želimo čuti s kakvim se problemima susrećete kako bismo ih, uvjeren sam kao i dosad, zajednički pokušali riješiti. Posebno nakon 12. listopada, kada će Hrvati u BiH nakon dva mandata opet imati svog člana Predsjedništva BiH“, zaključio je Čović. On je dao punu podršku razvoju gospodarstva i obnove gospodarske slike u Bosni i Hercegovini

Svi sastanci s gospodarstvenicima izraz su potpore, ali i naglašavanja kako su gospodarske teme ključne teme izbornog programa HDZ-a BiH, priopćeno je iz Ureda za informiranje HDZ BiH.

HMS


Nema komentara

Anketa

Ustavi