RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Dojava o bombi prekinula zasjedanje Skupštine SBŽ

Napisano 10.01.2011. 20:13
Skupština SBK

Lažna dojava o bombi, nakon višesatne rasprave, rastjerala zastupnike u Skupštini SBŽ. No, to nije spriječilo provođenje plana formiranja vlasti u F BiH bez dva HDZ-a!

Nakon osam stanki od po pola sata te oko sat rasprave i pokušaja da se dovrši konstituirajuća sjednica Skupštine Srednjobosanske županije, zastupnike je rastjerala dojava o podmetnujom bombi u zgradi Općine Travnik u kojoj se sjednica održavala. Kako se s dojavama o postavljenim bombama nije šaliti, a naročito ako je mjesto događaja Travnik, policija je ispraznila zgradu Općine te nakon pomnog pregleda ustanovila da je dojava bila lažna. Nekom su očito dosadile višesatne rasprave bez konkretna zaključka pa je odlučio farsu od sjednice prekinuti dojavom o bombi.

No, sjednica je, ispostavilo se, prekinuta samo nakratko. Nakon pregleda zgrade, zastupnici iz reda bošnjačkog naroda, zastupnice NS Radom za boljitak Karolina Pavlović i Blaženka Lukić, zastupnik NHI-a Anto Lozančić i Nikola Simić, srpski zastupnik u Skupštini smijenili su predsjedavajućeg Skupštine Mirka Batinića te bez zastupnika iz dva HDZ-a nastavili sjednicu na kojoj planiraju imenovati delegate u Dom naroda Parlamenta F BiH. Plan formiranja vlasti u F BiH bez dva HDZ-a postaje tako realnost!

Artinfo


Nema komentara

Anketa

Ustavi