RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Glumački svijet je šokiran samoubojstvom Praljaka: "Posljednji čin u vlastitoj režiji, koji nadmašuje i antičke tragedije"

Napisano 30.11.2017. 23:23

Slobodan Praljak bio je zaljubljenik u film, kazalište te je uz dvije diplome, imao i onu Akademije dramske umjetnosti u Zagrebu. Slovio je kao jedan od najvećih talenta u svijetu kulture, a njegov šokantni odlazak glumački svijet ostavio je bez riječi.

Glumački svijet je šokiran. Mnogima je upravo Praljak bio uzor, suradnik i prijatelj, prenosi RTL.

Bio je vrlo ugodan, vrlo pametan, završio je nekoliko fakulteta, vrlo korektan nikad nije bio grub sto se zna dogoditi da se posvađate u našem poslu, bio ja jako strpljiv.

"Kada je moj tata bio bolestan, stalno je nazivao, brinuo se o nama. Prijatelj je ostao cijeli život, nikada mu nitko od nas to neće zaboraviti", rekla nam je glumica Anja Šovagović Despot.

"Bio je čovjek od djela, to hoću reći, svaka priča mu je išla na živce, činila mu se isprazna, evo ne znam što više reći", kazao je glumac Vinko Kraljević.

A baš svoje posljednje djelo izveo je točno onako kako je i htio. Najtragičniji, posljednji čin u vlastitoj režiji. Čin koji, kažu kolege, nadmašuje i antičke tragedije.

Za barem nekakvu utjehu, ipak je iza Slobodna Praljka ostao neizbrisiv trag - njegove umjetničke ostavštine.


Nema komentara

Anketa

Ustavi