RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Halilovićev popis želja: Karamarka i Vučića proglasio bi personama non grate

Napisano 14.09.2014. 23:52
Sefer Halilović

- Od 1996. BPS-Sefer Halilović govori o potrebi jačanja naše državnosti, uspravljanja naše nacionalne kičme, kreiranja nacionalnog zavjeta kojeg nitko ne bio smio pogaziti, a sve ovo upravo radi onih koji bi kao Tomislav Karamarko da se miješaju u unutarnje stvari BiH dok su, s druge strane, u Hrvatskoj druga dva naroda potpuno minimizirali, istjerali iz Ustava, ali i iz zemlje – kaže se u priopćenju BPS-Sefer Halilović.

Ukoliko BPS-Sefer Halilović odnese pobjedu na izborima 2014. i ukoliko predsjednik BiH bude Sefer Halilović, kako se dodaje u priopćenju, takve osobe kao što je Karamarko, s jedne, ili Aleksandar Vučić, s druge strane, proglasit će personama non grata jer Bosna i Hercegovina jeste dobar domaćin, ali onima koji je poštuju. Ostalima nije mjesto u našoj zemlji, navodi  Sektor za komunikacije BPS-a.

Podsjetimo, predsjednik HDZ Hrvatske Tomislav Karamarko govoreću jučer na Svečanoj akademiji u povodu 19. obljetnice oslobođenja jajca kazao je kako je ustavna obveza Hrvatske skrbiti za prava i položaj Hrvata u BiH

-Naša je obveza izboriti se za jednakopravnost hrvatskog naroda u BiH. Ako nas pitate hoćemo li se miješati u unutarnje stvari BiH ja kažem da nećemo u pitanjima kao što su infrastruktura i slično, ali hoćemo i naša je ustavna obveza umiješati se kada je jednakopravnost Hrvata u BiH ugrožena, kada Hrvati u BiH žele ostvariti pravo na svoj jezik, medije, kulturu“, istaknuo je predsjednik HDZ RH Karamarko jučer u Jacu.

HMS

 


Nema komentara

Anketa

Ustavi