RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Hodajte, nebo strpljive voli...;)

Napisano 02.04.2010. 09:24

Danas je dan kada se vijesti čitaju i slušaju s posebnim oprezom jer nikada ne znate kada možete 'naletjeti' na vijest koja to zapravo nije, već se radi o jednostavnoj prvotravanjskoj šali. Prvotravanjska šala o koncertu Zlatana Stipišića Gibonnija odjeknula je snažno i izazvala oduševljenje u Vitezu, ali i nekim gradovima u susjedstvu.

Svjesni smo kako će brojni Gibini fanovi ostati tužni zbog činjenice da je bila riječ o prvotravanjskoj šali, ali jednako tako vjerujemo kako će se svi složiti da je bilo lijepo bar na trenutak pomisliti kako će Gibo nastupiti u Vitezu za Dan općine.

Usprkos tomu što u tekstu stoji kako je ''općina Vitez odlučila je kao i svake godine upriličiti veliki spektakl za svoj rođendan'', iako smo svi jako dobro svjesni da u posljednjih deset, možda i više godina osim Žanamari Lalić nismo imali za Dan općine koncert nekoga koga bi mogli nazvati glazbenom zvijezdom, usprkos činjenici kako je u samom tekstu bilo još nekih nelogičnosti većina vas je željela vjerovati da će Gibo nastupiti u Vitezu koncem travnja. Ipak...

Svima kojima smo prouzrokovali duševne patnje i boli iskreno se ispričavamo, a naravno isprike idu Zlatanu Stipišiću Gibonniju, svima koje smo spomenuli u tekstu, kao i našim dragim kolegama iz medija koji su nasjeli na naš štos...;)

Kada smo razmišljali koju vam foru podvaliti bilo je teško napraviti izbor. Možda je u konačnici presudila želja da jednog dana ova šala preraste u zbilju, da jednog dana na preko stotinu vaših poziva, mailova i poruka imamo potvrdan odgovor: ''DA, Gibonni će pjevati u Vitezu!''

Kako Gibo kaže...hodajte, nebo strpljive voli...i, tko zna...možda se ipak sve u dobro pretvori...;)

p.s. Ne dajte se omesti, dan posvetite dobrom raspoloženju i bezazlenim šalama jer, kako mnogi kažu, smijeh liječi sve probleme. Neka to zaista danas i bude tako!

                                                                                                                                         vitez.info


Nema komentara

Anketa

Ustavi