RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

IZASLANSTVO HDZ BIH ŽSB NA SAJMU GOSPODARSTVA U MOSTARU

Napisano 10.04.2014. 10:37
IZASLANSTVO HDZ BIH ŽSB NA SAJMU GOSPODARSTVA U MOSTARU

Izaslanstvo HDZ BiH Županije Središnja Bosna predvođeno predsjednicom ŽO HDZ BiH ŽSB Lidijom Bradara, boravilo je u utorak 8. travnja 2014 godine na svečanosti otvorenja 17. Međunarodnog sajma gospodarstva u Mostaru.   U izaslanstvu su bili i dužnosnici stranke u zakonodavnoj i izvršnoj vlasti ŽSB; Josip Kvasina, predsjedatelj Sabora ŽSB, Nikola Grubešić, Jozo Jurina i Zoran Luković, ministri u Vladi ŽSB kao i Mario Magerl, tajnik ŽO HDZ BiH ŽSB.

Nakon svečanosti otvorenja Sajma koji ove godine ima preko 700 izlagača iz preko 20 zemalja, izaslanstvo HDZ BiH zajedno s ostalim ministrima i dužnosnicima u Vladi ŽSB obišlo je izlagače s područja ŽSB, prije svih štand Vlade i tvrtki čiji je nastup na Sajmu i ove godine iz svojeg Proračuna, poduprla Vlada ŽSB. Druga je godina kako se poduzeća s područja ŽSB organizirano predstavljaju na Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru. Ove godine, Vlada ŽSB koju čine i ministri HDZ BiH, za sufinanciranje nastupa više od 20 tvrtki s područja ŽSB na 444 metra četvorna izložbenog prostora izdvojila je  38,5 tisuća maraka.  Pored zajedničkog, tvrtke s područja ŽSB predstavile su se na još nekoliko dodatnih štandova tako da je ukupan broj izlagača s područja ŽSB iznosio oko 30 što ŽSB svrstava među najbrojnije izlagače.

Štand Vlade ŽSB posjetili su i Bakir Izetbegović, predsjedatelj Predsjedništva BiH i Ivo Josipović, predsjednik Republike Hrvatske koji je otvorio ovogodišnji Sajam u Mostaru. Posjetitelji su upoznati s potencijalima i mogućnostima ulaganja na području ŽSB.

Radio Busovaca 


Nema komentara

Anketa

Ustavi