RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Izuzetan dobitak za Mostar: dr. Sead Mulahasanović, voditelj kardiokirurgije u Sveučilišnom kliničkom centru

Napisano 20.03.2010. 00:53

U izuzetno interesantnih sat vremena emisije "Dobar, Loš, Zao" mostarske televizije HTV Oscar C voditelj i njegovi gosti vrhunski berlinski kardiokirurg dr. Sead Mulahasanović i mladi specijalist dr.Goran Đuzel govore o uspostavi odjela za kardiokirurgiju u Sveučilišnoj bolnici u Mostaru, projektu čije ostvarenje zahvaljujemo velikom zalaganju ravnatelja bolnice Dr. Ante Kvesića da dovede ovog izuzetnog stručnjaka u Mostar, i učini Mostar još većim i kvalitetnijim centrom medicine. Uspostavom ovog odjela, u Mostaru se sada vrše i najsloženije operacije na srcu, za koje je prije bilo potrebno putovati u Tuzlu ili Zagreb, i to jednako kvalitetno.

Dr. Sead, rođeni Mostarac i dugogodišnji zaposlenik svjetski poznate berlinske klinike, te mladi Goran Đuzel, student iz Žepča i specijalist koji će uskoro postati i sam kardiokirurg (prva generacija medicinskog fakulteta u Mostaru), dotaknuli su se mnogo tema iz oblasti kardiokirurgije.

Dr. Đuzel je samo jedan od studenata mostarskog Sveučilišta koji uče od dr. Mulahasanovića.

U emisiji je postavljeno i anketno pitanje koje je glasilo: Smatrate li da je dr. Mulahasanović dolaskom u SKB Mostar učinio izuzetnu stvar za mostarsku  i BiH medicinu?

Cijelu emisiju koju toplo preporučujemo pogledajte u video prilogu na slijedećem linku:

http://www.hercegovina.info/vijesti/hercegovina/mostar-hercegovina/video-sead-mulahasanovic-gostovao-u-emisji-dobar-los-zao#news_view


Nema komentara

Anketa

Ustavi