RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Ljubić: Da Vijeće ministara u najkraćem roku dostavi Parlamentu BiH usuglašen prijedlog zakona o JMB

Napisano 04.07.2013. 16:01
Ljubić: Da Vijeće ministara u najkraćem roku dostavi Parlamentu BiH usuglašen prijedlog zakona o JMB

Zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Božo Ljubić je danas u Sarajevu kazao novinarima da će nastavak prekinute 49. sjednice tog doma biti u ponedjeljak u 10 sati.

Po njegovim riječima, razmatrat će se skoro sve tačke koje su i bile predložene za dnevni red.

- Zaključak Kolegija u proširenom sastavu je da se sugerira, i predlagatelji su se s tim složili, da se dva zakona o jedinstvenom matičnom broju povuku iz procedure sa ove sjednice, da se zadužuje Vijeće ministara da u najkraćem roku dostavi Parlamentu usuglašen prijedlog zakona o JMB koji bi se onda razmatrao na prvoj narednoj sjednici koja će biti zakazana vjerojatno za 18. srpnja - kazao je Ljubić novinarima tokom trajanja sjednice proširenog kolegija Predstavničkog doma.

Ljubić je kazao da se na proširenom Kolegiju razgovaralo i o dešavanjima u zgradi institucija BiH 6. lipnja.

- O tome danas razgovara i Zajedničko povjerenstvo za obranu i sigurnost. Zaključili smo da će razmatranje informacije biti treća točka na sljedećoj sjednici, dakle iza zastupničkih pitanja - naveo je.

Prošireni Kolegij Predstavničkog doma danas se dogovarano o nastavku sjednice Predstavničkog doma koja je prekinuta 6. lipnja. Razmatrane su i informacije o sigurnosti rada u institucijama BiH koje su dostavljene povodom prosvjeda održanih od 5. do 7. lipnja kao i Prijedlog kalendara aktivnosti Predstavničkog doma za period od 1. srpnja do 1. rujna.

Bljesak 


Nema komentara

Anketa

Ustavi