RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Mostar: Zelenika prijateljevala sa sugrađanima i dijelila im liječničke savjete

Napisano 20.09.2018. 23:22

Diana Zelenika, kandidatkinja Koalicije Hrvatsko zajedništvo za hrvatskoga člana Predsjedništva BiH, danas je na Trgu hrvatskih branitelja (Rondou) prijateljevala sa sugrađanima, mjerila im tlak i dijelila liječničke savjete, priopćeno je iz HDZ-a 1990.

Lijep dan u gradu na Neretvi izmamio je sugrađane na ulice, a većina njih rado se pridružila timu doktorice Zelenike, inače kardiologinje sa dugogodišnjim iskustvom u struci, u ugodnom razgovoru i riječima potpore ženi koja je hrabro rekla "dosta više pogrešnih politika, idemo graditi BiH – ovu našu zemlju koja će biti dostojna življenja za svakog njezinog građana".

Ovoj humanoj akciji odazvalo se najviše umirovljenika, ali i mlađe populacije, koji su se sa zanimanjem zaustavljali pokraj štanda, a jedan od njih je čak i prokomentirao: „Ovakve ljude trebamo u vlasti, ljude koji će živjeti s nama i našim problemima i u bolnici i na ulici, a ne se skrivati tijekom mandata u prašnjavim uredima ne radeći ništa, a uredno naplaćujući svoj mandat“.

Doktorica Zelenika zahvalila je sugrađanima na povjerenju i pozvala ih da se pokrenu i kažu „Dosta je više“.

Sutra, 21. rujna od  10 do 14 sati doktorica Zelenika sa svojim timom bit će na Španjolskom trgu. Ona živi Hipokratovu zakletvu, njoj je pacijent prioritet, vama neka prioritet bude vaše zdravlje, posjetite štand i sutra, svojom nazočnošću odgovorite na njezinu humanost i dajte potporu prvoj pravoj predsjednici Hrvata u BiH, priopćeno je iz HDZ-a 1990.


Nema komentara

Anketa

Ustavi