RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Nastavak radova na spomen obilježju poginulim braniteljima u Uzdolu

Napisano 09.06.2018. 23:24

Dana 01. lipnja 2018 godine dovoženjem mramornih ploča tvrtke „Klesarstvo Marić“ otpočeo je nastavak radova na našem spomen obilježju.

Udruga treće bojne brigade Rama i branitelja Uzdola kroz svoje aktivnosti realizira projekt izgradnje spomen obilježja svim poginulim hrvatskim braniteljima u obrani naših vjekovnih prostora. Gradnja spomen obilježja je planirana u tri faze od kojih je prva faza izgradnje gotova.

Zahvaljujući ponajviše Vladi Republike Hrvatske i Središnjem državnom uredu za Hrvate izvan Republike Hrvatske otpočeli smo sa izgradnjom drugoga dijela radova na spomen obilježju poginulim braniteljima. Izgradnja se odvija "punom parom" te se radujemo skorom završetku ovih radova. Izvođači radova su tvrtka „Klesarstvo Marić“ d.o.o. Tomislavgrad i „Energo“ d.o.o. Prozor-Rama.

Ostaje nam još završni dio tj. sam spomenik na kojem će biti ispisana imena poginulih branitelja koji su dali svoje živote za našu slobodu.

Nadamo se da ćemo uz pomoć dobrih ljudi, njihovih donacija i pomoći izgraditi i ovaj dio spomen obilježja, pa ga zajedno i sa ponosom otvoriti ove godine, stoji u priopćenju Udruge 3. bojne brigade Rama i branitelja Uzdola

Za sve buduće donatore ovo je naš bankovni račun na koji možete uplatiti Vaša sredstva za dovršetak našega spomen obilježja.

Udruga 3. bojne brigade Rama i branitelja Uzdola

UniCredit Bank d.d. Mostar:

Br. račun: 3382102261251842  

IBAN:  BA393382104861252258    SWIFT: UNCRBA 22


Nema komentara

Anketa

Ustavi