RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Nema Badnjaka bez bakalara u Ljubuškom

Napisano 24.12.2018. 23:27

Općina Ljubuški i HKD Napredak, podružnica Ljubuški držeći se tradicije i ove su godine organizirali ugodno druženje te građanima dijelili ukusnu bakalar čorbu i crno vino.

Na samom početku, prigodni blagoslov uputio je humački gvardijan fra Dario Dodig koji je zazvao Božji blagoslov na pripremljenu hranu. U ukusnom bakalaru uživali su i stari i mladi, tako su mnogi mogli razmijeniti pokoju riječ sa sugrađanima u ugodnoj atmosferi na Badnjak. Svi koji su kušali bakalar čorbu bili su više nego zadovoljni okusom i nisu imali ništa osim riječi hvale, piše Ljportal.

„Bakalar je izvrstan, kao i svake godine. Hvala svima koji su potrošili svoje vrijeme da ga skuhaju i onima koji su ovo organizirali“ – slažu se Ljubušaci koji su uživali u svojim porcijama.

U Ljubuškom se već sedamnaestu godinu za redom organizira ovo druženje. Prvo druženje organizirala je tadašnje skupine mladeži s ciljem da za stanovnike općine Ljubuški na Badnji dan pripremi besplatni bakalar. Ideja je sasvim zaživjela i postala tradicija te iz godine u godinu privlači sve veći broj posjetitelja.


Nema komentara

Anketa

Ustavi