RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Obilježen zaštitnik župe Liskovica kod Mrkonjić Grada

Napisano 22.07.2017. 21:09

Članica Predsjedništva HDZ-a BiH i savjetnica ministra za izbjeglice i raseljena lica Republike Srpske Marija Rapo nazočila je danas obilježavanju zaštitnika župe Liskovica Svetog Ilije Proroka.

Svetom misnom slavlju, koje je predvodio biskup banjolučki Franjo Komarica, bio je prisutan veliki broj vjernika ove župe, kao i vjernici iz Jajca, Mrkonjić-Grada i Podmilačja, a neki od njih stigli su iz Hrvatske i drugih europskih zemalja, prenosi Fena.

Nakon svete mise, Marija Rapo razgovarala je sa povratnicima o projektima koje je Ministarstvo za izbjeglice i raseljena lica Republike Srpske implementiralo prethodnih godina u Liskovici, te o njihovim životnim uvjetima.

Domaći župnik don Darko Anušić je rekao da je župna crkva, koja je porušena tijekom proteklog rata, obnovljena uglavnom donacijama župljana, te je savjetnicu upoznao o preostalim radovima koji su planirani u predstojećem razdoblju.

Obilježavanju zaštitnika župe Liskovica nazočili su i predsjednik OO HDZ BiH Mrkonjić Grad Ivica Vulić i predsjednik GO HDZ BiH Banja Luka Stipo Ojdanić., priopćeno je iz Ureda za informiranje HDZ-a Banja Luka.


Nema komentara

Anketa

Ustavi