RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Obilježeno 50 godina od dodjele Nobelove nagrade Ivi Andriću

Napisano 11.12.2011. 11:25

Travnik - Susretom zavičajnih pisaca i promocijom prigodne kuverte

Obilježeno 50 godina od dodjele Nobelove nagrade Ivi Andriću
 

Zavičajni muzej Travnik, Memorijalni muzej Rodna kuća Ive Andrića i Društvo filatelista Travnik organizirali su tradicionalni 8. Susret zavičajnih pisaca središnje Bosne i promociju prigodne poštanske kuverte sa žigom u povodu 50 godina od dodjele Nobelove nagrade za književnost, jedinom književnom nobelovcu sa ovih prostora Ivi Andriću.

- Ova godina je posebna jer se napunilo 50 godina od dodjele Nobelove nagrade i mi smo to na razne načine obilježavali. Za ovu priliku priredili smo sadržaj pod nazivom „Zavičajni pisci čitaju Andrića“ – kazao nam je Enes Škrgo, kustos Memorijalnog muzeja.
U suradnji sa Društvom filatelista i kolekcionara Travnik promovirana je nova filatelistička kuverta s motivom obljetnice 50 godina od dodjele Nobelove nagrade za književnost Ivi Andriću. Kuvertu i žig promovirao je Mihajlo Sokanović ispred Društva filatelista Travnik.

Sve poštanske pošiljke koje su jučer upućene iz Pošte Travnik bile su označene posebnim poštanskim žigom s motivom ovog velikog jubileja.

| DA | HB.org |


Nema komentara

Anketa

Ustavi