RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Održana Kulturna večer na Gračacu

Napisano 25.07.2010. 14:59
Gračac

U povodu proslave blagdana sv. Ane, sinoć je na brdu Gračac iznad crkve u Podboru održana peta po redu Kulturna večer. Kulturna večer u organizaciji Kulturnog društva "Gračac“ polako prelazi u lijepu tradiciju i kulturni događaj na kojem se svake godine okuplja sve više ljudi. Nakon pozdravnih riječi gvardijana, fra Tomislava Brkovića započela je Peta kulturna večer na kojoj su nastupili brojni izvođači sa svojim komadima - od religioznih, šaljivih, domoljubnih do poučnih.

Za svakoga po nešto… Također, nastupio je i Zbor Frama-e sa Šćita pod vodstvom prof. Sonje Jozić. Nakon nastupa zadnjih izvođača, svi sudionici Pete kulturna večeri okupili su se na „pozornici“ i zahvalili publici na dolasku s željom da se u povodu sv. Ane i dogodine vide na istom mjestu.

Nakon programa upriličeno je druženje uz malu zakusku i piće. I ovaj kulturni događaj još jednom je potvrdio da ovakvih sadržaja nedostaje ramskoj publici, ali i to da se moraju podržati svi oni koji se bave ovakvim ili sličnim kulturnim događajima. Na kraju možemo čestitati organizatorima i izvođačima koji su večeras nastupili na brdu Gračac!

Video prilog s Pete kulturne večer:

 


Nema komentara

Anketa

Ustavi