RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Općina Travnik izdvojila 100.000 KM za potporu bolnicama

Napisano 15.03.2018. 23:15

Općina Travnik sa 100.000 maraka u ovogodišnjem općinskom proračunu podržala je rad zdravstvenih ustanova Bolnica Travnik, Hrvatska bolnica "Dr. fra Mato Nikolić" u Novoj Biloj i Bolnica za plućne bolesti i TBC Travnik.

Bolnici u Travniku pripast će 45.000 maraka namijenjenih za sufinanciranje uređenja parking prostora i izgradnje heliodroma, bolnici u Novoj Biloj 40.000 maraka za pomoć u izgradnji šeste lamela, dok je 15.000 namijenjeno sufinanciranju otvaranje odjela onkologije u Bolnici za plućne bolesti i TBC, prenosi Fena.

- Izdvajanjem novca iz proračuna pokazujemo spremnost da pomognemo tim zdravstvenim ustanovama kako bi svi naši građani bili zadovoljni uslugama koje one pružaju - kazala je prilikom potpisivanja sporazum o dodjeli sredstava predsjedateljica Općinskog vijeća Travnik Vlatka Lukić.

Ravnatelj bolnice "Dr. fra Mato Nikolić" u Novoj Biloj Velimir Valjan kazao je kako je ovo prvi put da lokalna zajednica na taj način podržava bolničke ustanove te da će to doprinijeti boljim uslugama za pacijente.

- Nadam se da će Općina nastaviti s ovom lijepom navikom te da ćemo uspjeti završiti šestu lamelu, da će Bolnica u Travniku izgraditi parking i heliodrom, a Bolnica za plućne bolesti otvoriti onkološki odjel - kazao je Valjan.


Nema komentara

Anketa

Ustavi