RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Orašje: Raspisan natječaj za posao vrijedan blizu 5 milijuna KM

Napisano 20.07.2014. 08:38

Općina Orašje pokrenula je otvoreni postupak javne nabave za izbor izvođača radova na izgradnji kanalizacije otpadnih voda i sustava prijenosa za naseljena mjesta Orašje, Ugljara i Donja Mahala, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Izgradnja kanalizacije podrazumijeva pripremne radove, zemljane radove, nabavu i ugradnju kanalizacijskih cijevi, betonske radove, montažne radove, radove na sanaciji, izgradnju pumpnih stanica, elektro-radove (napajanje potopnih pumpi za otpadne vode) i ostale radove prema dokumentaciji u tenderu.

Radovi na izgradnji kanalizacije otpadnih voda i sustava prijenosa za naseljena mjesta Orašje i Ugljara procijenjeni su na 3.000.000,00 KM bez PDV s vremenom trajanja od 18 mjeseci, dok se za radove u naseljenim mjestu Donja Mahala procjenjuje da će u istom vremenskom razdoblju izvođenja iznositi 1.900.000,00 KM.

-Natječaj je objavljen u Službenom glasniku BiH broj 54/14 od 14.7.2014. godine, a zainteresirani izvođači mogu se obratiti za sve informacije i preuzimanje tenderske dokumentacije u zgradu Općine Orašje Ruži Nedić ili Mandi Kosić. Krajnji rok za podnošenje ponuda je 25.8. do 10.00 sati, a javno otvaranje ponuda obavit će se istoga dana u zgradi Općine Orašje s početkom u 11.00 sati, priopćeno je iz općinskog poglavarstva Orašje.

Izgradnja kanalizacije financirat će se sredstvima Europske investicijske banke.

HMS


Nema komentara

Anketa

Ustavi