RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Otvoreno pismo dragovoljaca i veterana domovinskog rata povodom izbora

Napisano 30.09.2010. 15:22
UDVDR

Pozivamo pripadnike bošnjačkog naroda s pravom glasa u BiH da na ovim izborima ignoriraju kandidaturu gosp. Željka Komšića i da svoj glas daju bošnjačkom kandidatu za predsjedništvo BiH po svojoj volji.

Nažalost, moramo upozoriti da u BiH postoje ostaci jugokomunističke ideologije koju predstavlja Zlatko Lagumdžija i njegov privatni Hrvat Željko Komšić pokušavajući prekopirati politiku Slobodana Miloševića i Sejde Bajramovića koja je izazvala raspad Jugoslavije, te velika stradanja svih naroda bivše Jugoslavije. Rezultat takve politike je sedam neovisnih država među kojima je i Kosovo.

Istu jugokomunističku politiku je pokušao i Muhamed Filipović potpisujući Istorijski sporazum s Karadžićem 1991 god. što je bio znak hrvatskom narodu da mora braniti svoju političku opstojnost i ravnopravnost unutar Bosne i Hercegovine a takva politika je nanijela  ogromne boli i stradanja hrvatskom i bošnjačkom narodu a Karadžiću omogućila stvaranje Republike Srpske unutar BiH.

Narod kojem drugi narod bira predsjednika nije slobodan i suveren i toga su Hrvati u BiH i te kako svjesni. Zlatko Lagumdžija je svjestan  brojnosti bošnjačkog i hrvatskog naroda i stoga, i drugi put želi nametnuti svog Hrvata hrvatskom narodu u BiH da bi Hrvatima umanjio pregovaračku poziciju i proveo ustavne promjene s ciljem da Hrvati politički postanu nacionalna manjina, i mi Hrvati smo svjesni te činjenice i ozbiljno smo zabrinuti za buduće odnose između dva naroda. Postavit će se nužno pitanje ima li Bosne i Hercegovine bez jednakopravnog statusa  Hrvata u BiH?

Mi organizatori otpora, ratni zapovjednici i branitelji HVO nismo htjeli takvu Jugoslaviju kakvu je uspostavio Slobodan Milošević i Sejdo Bajramović , niti smo htjeli Istorijski sporazum koji je htio uspostaviti Muhamed Filipović i Radovan Karadžić. Obranili smo svoju slobodu i opstojnost uz pjesmu „E moj druže beogradski“.

Na vama je da odlučite kako ćete glasovat i ako odlučite izabrati Željka Komšića i uvesti nas u scenarij političkog nestanka mi vam poručujemo da će njegov mandat počet pjesmom „E  MOJ DRUŽE SARAJEVSKI“.

Udruga organizatora otpora HVO u BiH  
    
Udruga dragovoljaca i veterana domovinskog rata HR HB Mostar
                                                                                                                                                                                               
Udruga specijalne policije iz domovinskog rata HR HB


Nema komentara

Anketa

Ustavi