RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Primorac za političko djelovanje HSP-a BiH unutar Hrvatskog narodnog sabora

Napisano 25.03.2018. 22:17

Četvrti Hercegovačko-neretvanski Županijski Zbor Hrvatske stranke prava (HSP) BiH održan je u subotu u Mostaru, priopćio je u nedjelju Ured za informiranje te stranke.

Na Zboru je za predsjednika Županijskoga vijeća (ŽV) Hercegovačko-neretvanske županije HSP-a BiH izabran Lazo Rajič, za dopredsjednike Ivan Fofić i Nikola Dragičević, a za tajnika Albert Šunjić, prenosi Fena.

Za članove ŽV-a izabrani su Stipan Džolan, Jure Grgić, Karlo Marić, Marin Ostojić i Mato Prce.

Na Zboru su također izabrani i članovi županijskoga Nadzornoga odbora i to Nikica Ćurčić, Vitomir Zlatić i Tomislav Batina, te članovi županijskoga Časnoga suda u sastavu: Jozo Marić, Pavle Milić i Martin Ćorić.

Zboru su nazočli visoki dužnosnici stranke i to predsjednik Stanko Primorac, dopredsjednik Viktor Kvesić, rizničar Branko Čorluka i predsjednik Časnog suda Zrinko Čuvalo.

Primorac je ukazao na nužnost političkoga djelovanja HSP-a BiH unutar Hrvatskoga narodnoga sabora, naglasio organizacijsko jačanje stranke te izrazio zadovoljstvo što HSP BiH spreman dočekuje predstojeće, vrlo bitne izbore za hrvatski narod u BiH.

Na kraju Zbora nazočnima se obratio i novoizabrani predsjednik ŽV-a Lazo Rajič zahvalivši na jednoglasnoj potpori i obećavši kako će djelovati i u pravcu organizacijskoga jačanja stranke i u provođenju stranačkoga programa, navodi se u priopćenju.


Nema komentara

Anketa

Ustavi