RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

RAGUŽ KANDIDAT ZA HRVATSKOG ČLANA PREDSJEDNIŠTVA BIH

Napisano 06.06.2010. 21:22

- Mogu potvrditi da će Martin Raguž biti kandidat HSP-a BiH i HDZ-a 1990 za hrvatskog člana Predsjedništva BiH - rekao je Jurišić

- Naš zajednički kandidat za člana Predsjedništva biti će visoki dužnosnik partnerskog HDZ 1990. te sam uvjeren da ima velike šanse da pobjedi sve svoje konkurente, pa čak i SDP-ovog kandidata sa velikom potporom bošnjačkog biračkog tijela gospodina Željka Komšića. Očekujemo potporu našem kandidatu i od drugih hrvatskih stranaka, dijaspore i posebice naših sestrinskih stranaka iz Republike Hrvatske. Ekskluzivno za vaš portal mogu potvrditi da će to biti gospodin Martin Raguž, čovjek koji je jedan od najzaslužnijih za propast tzv. Travanjskog paketa, s kojim bi se da je prošao zacementirala Bosna i Hercegovina kao država dva entiteta: srpskog i bošnjačkog - rekao je u intervjuu za seebiz portal predsjednik HSP-a BiH Zvonko Jurišić.
Govoreći o Anti Đapići, Jurišić je rekao kako Đapić ima sve kvalifikacije koje su potrebite da bi netko postao član Predsjedništva BiH u ime hrvatskog naroda, ali u većine je prevladalo mišljenje da kandidat za hrvatskog člana Predsjedništva treba biti osoba koja je čitav svoj životni i politički vijek provela u Bosni i Hercegovini.
Zanimljivo je kako je ovaj intervju objavljen isti dan kada su Đapić i Jurišić objavili da će počasni predsjednik HSP-a Hrvatske biti kandidat za člana Predsjedništva BiH.
HDZ 1990. još uvijek se nije očitovao oko ovoga pitanja niti je javno istupio sa informacijom kako će Martin Raguž biti kandidat njihove stranke za člana Predsjedništva BiH.


Nema komentara

Anketa

Ustavi