RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Spašen HTV Mostar?

Napisano 06.03.2010. 13:15

MOSTAR - Premijeri Hercegovačko-neretvanske i Zapadnohercegovačke županije Srećko Boras i dr. Zvonko Jurišić sastali su se danas u Mostaru s menadžmentom Hercegovačke radio televizije radi rješavanja problema financiranja te medijske kuće.

Kako je priopćeno iz Ureda za odnose s javnošću HDZ-a 1990, nađene su mogućnosti za redovitu isplatu plaća zaposlenicima te isplatu zaostalih plaća najdalje do kraja ove godine.

Dugovi prema mirovinskom i zdravstvenom osiguranju koji su nastali u vrijeme kada je osnivač bio Grad Mostar ne mogu biti teret samo današnje uprave i novih osnivača, pa je zadužen menadžment da o tom pitanju što prije organiziraju sastanak s gradonačelnikom Mostara, a premijeri županija da se sastanu s premijerom i dopremijerom Vlade Federacije BiH.

Predsjednik HDZ-a 1990 dr. Božo Ljubić, koji je također bio na sastanku, informirao je menadžment HRT-a da je ministar Prometa i veza Rudo Vidović pokrenuo aktivnosti na proširenju pokrivenosti signalom HRT-a i na one dijelove HNŽ-a i ZHŽ-a na kojima je nedostupan signal te na cijelo područje Hercegbosanske županije.

Na prijedlog dr. Ljubića zaključeno je da se i na sljedećoj sjednici Kreševske šestorke raspravlja o problemima medija na hrvatskom jeziku.

bitno.ba


Nema komentara

Anketa

Ustavi