RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

SVINJSKA GRIPA NA FTV: HVO pisao ministru Omeroviću

Napisano 02.01.2011. 01:54

Poštovani g. Ministre,

Gledajući 30. prosinca u 20 sati emisiju FTV Odgovorite ljudima spoznali smo da se u Sarajevu pojavila svinjska gripa.

Slušajući argumantaciju koju su iznosili novinari Bakir Hadžiomerović, Mladen Bošnjak, Mensur Osmović i Eldin Karić o uroti dva legalna i legitimno izabrana predstavnika hrvatskog i srpskog naroda g. Dragana Čovića i g. Milorada Dodika protiv urednika magazina 60 minuta Bakira Hadžiomerovića koji je ustvrdio, a njegovi sugovornici se usuglasili, da pripremaju likvidaciju Slobodana Vaskovića i njega osobno.

Iza ovih tvrdnji nismo vidjeli nikakve utemeljene argumente pa smo se upitali kako je moguće da netko iznosi ovako ozbiljne tvrdnje protiv predstavnika dva temeljna naroda u BiH, koje još g. Hadžiomerović od milja zove Karađorđevo, jer su se sastajali bez Zlatka Lagumdžije, a podrazumjeva  se po FTV-u kad se bilo kada i bilo gdje sastanu Hrvat i Srbin da je to upereno protiv cjelovitosti BiH i nacionalnih interesa bošnjačkog naroda.

Mi hrvatski branitelji i invalidi liječeni od posttraumatskog stresnog sindroma mislimo da se ovdje radi o epidemiji svinjske gripe i pozivamo ministra Safeta Omerovića da izvrši cijepljenje novinara Federalne televizije protiv ove opasne bolesti. U protivnom mi ćemo pozvati na (o)cijepljenje onih dijelova Bosne i Hercegovine koje još uvijek nije zahvatila pandemija ove opake bolesti.
KOORDINACIJA UDRUGA IZ DOMOVINSKOG RATA HVO HR HB

Nema komentara

Anketa

Ustavi