RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

U Tuzli 59. Glavna skupština HKD-a Napredak

Napisano 18.05.2010. 15:33
Skupština-Napredak

Idućeg će vikenda, 21. – 23. svibnja, u Tuzli biti održana 59. Glavna skupština Hrvatskog kulturnog društva Napredak, a koja će proteći u svečarskom ozračju budući ove godine Napredak slavi 20 godina obnove rada pod sloganom Nemojte se umoriti činiti dobro.

Na Skupštini, čiji će radni dio biti održan u subotu, 22. svibnja s početkom u 11 sati u Bosanskom kulturnom centru, očekuje se dolazak velikog broja zastupnika iz svih podružnica od ukupno 103 zastupnika, te gostiju iz javnog, političkog i kulturnog života kako Tuzle, tako i cijele Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Na Skupštini će biti podnesena izvješća o radu, a kao posebna tema Skupštine bit će stipendije i stipendisti. Bit će posebno dat osvrt na proteklih 20 godina rada.

Skupština će birati i jednog dopredsjednika Napretka budući je smrću dopredsjednika Dražena Rebića to mjesto upražnjeno.

U nedjelju će biti i služena Sveta Misa zahvalnica za Napredak i sve članove u 11 sati u crkvi sv. Petra i Pavla.

Inače, ove godine kao mjesto održavanja Skupštine odabrana je Tuzla iz razloga što je tuzlanska glavna podružnica Napretka, koja ima preko 4000 članova, jedna od najaktivnijih i ovim se i njoj odaje posebno priznanje.

HKD Napredak


Nema komentara

Anketa

Ustavi