RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Vandalizam: Lijepljenje stranačkih plakata HSP-a BiH na ulazu u crkvu Presvetog Trojstva u Sarajevu

Napisano 22.09.2012. 07:24
HSP plakat ispred crkve

DZ BiH, HDZ 1990, HSS-NHI Koalicija za Novo Sarajevo, oštro se protivi načinu i mjestu postavljanja jumbo plakata HSP BiH, ispred crkve Presvetog Trojstva. Treba napomenuti da je crkva nacionalni spomenik BiH te isti ne bi trebalo iskorištavati u dnevno političke svrhe. Možda je bolje postavljeno pitanje tko je dozvolio postavljanje masivne konstrukcije koja je „nikla" na zelenoj površini u noći sa 20. na 21. rujna?

Lijepljenje stranačkih plakata na skoro samom ulazu crkvu ne dolikuje nečemu što zovemo kultura ponašanja. Posebice kada se zna da udruge proistekle iz Domovinskoga rata već petu godinu za redom na istom mjestu od nadležnih institucija traže načine da podignu spomenik poginulim bojovnicima HVO-a Sarajevo.

HSP plakat ispred crkve

Možda da dotična stranka objasni kako im je za jednu noć uspjelo ono što nekima ne uspijeva već pet godina. Koalicija za Novo Sarajevo apelira na sve nadležne institucije da istu konstrukciju što žurnije uklone sa zelene površine ali i da zaštite nacionalni spomenik od ovakve vrste vandalizma.

Ured za informiranje

Koalicija za Novo Sarajevo

 

 

 


Nema komentara

Anketa

Ustavi