RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Video intervju sa Martinom Ragužom

Napisano 03.08.2010. 10:26

Predstavljamo vam video intervju sa kandidatom za hrvatskog člana Predsjedništva BiH ispred koalicije HDZ1990 i HSPBiH - gospodinom Martinom Ragužom. Razgovor je obavila naša kolegica Martina Mlinarević - Sopta i bit će prvi u nizu video intervjua sa osobama iz javnog života u BiH pred predstojeće opće izbore u BiH, koji se održavaju u listopadu ove godine.
U nedostatku elektronskih i tiskanih medija na hrvatskom jeziku, a time i medija koje prezentiraju stavove većine hrvatskog naroda u BiH, portali na hrvatskom jeziku će pokušati prezentirati stavove i razmišljanja političara običnom glasaču u BiH iz reda hrvatskog naroda. 
Zanemarite dosadašnju manipulativnu praksu FTV-a, BHT-a, koji u svojim emisijama pozivaju predstavnike hrvatskog naroda iz BiH, da brane poziciju BiH Hrvata, a istovremeno ti predstavnici imaju podršku tek jednoznamenkastog postotka naroda na koji se pozivaju. Intervjui neće biti kraćeni, održani su u neformalnoj atmosferi i kandidati su propitivani o svemu, što u ovom trenutku zanima prosječnog birača u BiH iz reda hrvatskog naroda.   

 

 

 

 


Nema komentara

Anketa

Ustavi