RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

ŽO HDZ BiH ŽSB u Novom Travniku

Napisano 18.10.2013. 15:24
ŽO HDZ BiH ŽSB u Novom Travniku

 

Izaslanstvo ŽO HDZ BiH ŽSB predvođeno Lidijom Bradarom, predsjednicom ŽO HDZ BiH boravilo je u ovih dana u radnom posjetu OO HDZ BiH Novi Travnik. Posjet Novom Travniku organiziran je u sklopu redovitih posjeta članova ŽO HDZ BiH Općinskim organizacijama stranke u ŽSB.

Domaćini predvođeni Zdenkom Džambas, predsjednicom OO HDZ BiH Novi Travnik, upoznali su čelnike ŽO stranke, ali i dužnosnike HDZ BiH u zakonodavnoj i izvršnoj vlasti ŽSB sa stanjem u ovoj srednjobosanskoj općini. Poseban naglasak bio je ne nedavno završenom popisu stanovništva. Taj je proces u Novom Travniku završen bez većih poteškoća. Razgovarano je i o ostalim aktualnim problemima u čije se rješavanje sve aktivnije uključuju članovi Mladeži i Zajednice žena HDZ BiH Novi Travnik zbog čega su na sastanku dobili brojne pohvale.

Sa stanjem u ŽSB članove OO HDZ BiH Novi Travnik kao i predstavnike TO stranke u ovoj općini upoznala je Lidija Bradara, predsjednica ŽO HDZ BiH ŽSB. Ona je ŽSB navela kao primjer da bez uspostave vlasti od strane legitimno izabranih predstavnika hrvatskog naroda nema napretka te podsjetila da je upravo ŽSB posljednjih mjeseci zakonski uredila brojne oblasti od životnog značaja za stanovnike Županije, od školstva do gospodarenja šumama. Bradara je okupljene izvijestila i o stalnim razgovorima o jačanju postojeće suradnje sa strankama s hrvatskim predznakom u ŽSB s ciljem zaštite prava i interesa hrvatskog naroda u ŽSB kao i pregovorima s ostalim strankama koje sudjeluju u zakonodavnoj i izvršnoj vlasti ŽSB.

(artinfo.ba/ap)


Nema komentara

Anketa

Ustavi