RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Elektroprivreda HZ HB ostvarila dobit od 24 milijuna maraka

Napisano 01.08.2010. 14:59
EP HZHB

Na sjednici Nadzornoga odbora usvojeno je izvješće o polugodišnjem poslovanju JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar u tekućoj godini. Nastavak uspješnoga rada posebice pri vođenju i racionalnom korištenju svih raspoloživih resursa poduzeća, uz povoljne hidrološke prilike, obilježili su i proteklo razdoblje poslovanja.

Nadalje, rad Upravljačkih struktura poduzeća i zalaganje svih uposlenika posebice na upravljanju i održavanju pogonske raspoloživosti proizvodnih objekata JP Elektroprivreda HZ HB rezultirali su ostvarenjem dobiti u visini od 24 milijuna KM, priopćeno je sa sjednice.

Potpora Nadzornoga odbora takvomu načinu sustavnoga rada i pohvale za izvrstan financijski rezultat, ni na ovoj sjednici nisu izostale.

JP Elektroprivreda HZ HB će i nadalje činiti sve što je u njezinoj moći i ovlastima kako bi nastavila dobro poslovanje, koje će zasigurno biti znatno teže ostvariti, budući da će nedavna odluka FERK-a o nepriznavanju potrebnih prihoda ovome poduzeću od 20 milijuna KM, u velikoj mjeri poništiti ostvarene poslovne rezultate, navodi se u priopćenju.


Nema komentara

Anketa

Ustavi