RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

"Hercegovački plodovi Mediterana" na Danima maslinovog ulja u Vodnjanu

Napisano 20.11.2017. 23:09

Udruga "Hercegovački plodovi Mediterana" Stolac sudjelovala je na 13. danima mladog maslinovog ulja u Vodnjanu (Hrvatska) na kojima su se proteklog vikenda okupili izlagače iz Hrvatske, Italije, Slovenije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Srbije.

Tijekom tri dana, sajam je okupio više od 20 tisuća posjetitelja i ljubitelja mladog maslinovog ulja. Većina izlagača bili su proizvođači maslinovih ulja, no bilo je tu i ostalih delicija te proizvoda koji su usko vezani uz maslinarstvo, maslinovo ulje, vrhunsku gastronomiju i autohtone proizvode, prenosi Fena.

Na Danima mladog maslinovog ulja svoje proizvode predstavilo je oko 110 izlagača, a Općinu Stolac predstavljao je Zoran Raič i udruga "Hercegovački plodovi Mediterana".

Na njihovom štandu bila je bogata ponuda raznih proizvoda s prostora Hercegovine, te je i zainteresiranost posjetitelja bila velika. Uz poljoprivredne proizvode, na Sajmu su predstavljeni i turistički kapaciteti Hercegovine i Stoca, objavljeno je na službenim stranicama Općine Stolac.


Nema komentara

Anketa

Ustavi